Rabu, 27 November 2013

its Hurt


Ya Allah , bagi lah aku kekuatan untuk semua dugaan nie . kadang2 down jugak . tapi as i know , perempuan akan sentiasa sembunyikan masalah dia selagi dia mampu . hope aku pun boleh . semua nih permulaan je , tapi aku dah rasa macam nak give up . sumpah !! bukan give up daripada mencintai , tapi daripada mengharap . hmmm ye , tu yang aku rasa sekarang . aku rasa dia dah mula rasa bosan dengan aku . mungkin dah ada orang lain yang buat dia tersenyum . its okey kalau betul . tipu lah kalau aku cakap aku okey , ofcoz lah kecewe dia tersenyum bahgia bukan sebab aku . tapi kalau tu yang buat dia okey , aku pun try the best untuk okey for him . aku tak tahu lah apa yang aku rasa nie betul ke tak . keliru lah dengan perasaan nih . haihh pening2 . nak cerita dengan orang , tak kan ada yang faham . nak tanak kene lah buat keputusan sendiri . aku nie bukan nya apa2 yang nak dijadikan pujaan , jauh sekali kemegahan . seorang manusia biasa yang tak ada apa2 keistimewaan . so dengan sendiri nya aku sedar yang aku kene bersedia dari segi mental . banyak kemungkinan yang akan jadi . aku dah penat nak cuba ubah diri untuk orang lain . tapi aku tak dapat apa2 . yang aku dapt , kecewa .  dalam relation , bergaduh , salah faham , melakukan kesalahan , minta maaf , memaafkan itu semua asam garam . tapi if keduanya saling memahami. Bukan sebelah pihak je . klau sebelah je , dah berat sebelah uh . yang ag sebelaha pihak nie nak abaikan ??? please lah , sedar sikit dalam bercinta nih ada DUA ORANG , bukan seorang , kalau nak fikir perasaan sendiri je , bercinta lah sorang2 , senang . tak ada yang sakit .-,-aku bukan salah kan siapa2 , aku e ? so amek je jalan yang senag , buat hal masing2 . ada jodoh ada lah . tak ada redha . tapi hati perempuan nie tak susah nak amik . kau take care , jaga perasaan , minta maaf sure hati nih lembuat . satu je , buang lah jauh2 ego uhh . kalau tak nak selalu sesekali pun tak kisah . yang penting sesekali uh mengalah kan sweet . kalu still tinggikan ego yang sememang tinggi uh apa pun tak boleh lah kan . bukan senang kita nak jumpa orang yang boleh faham kita seadanya . kalau dah jumpa uh , please lah hargai dia . mungkin belum 100% dia memahami , tapisekurang2 nya dia cuba untuk faham walaupun kadang2 susah . tak ramai orang yang nak faham seseorng dengan bersungguh2 . please lahhh fikir kekuragan diri sendiri sekali sekala

                                                                                                                                 

Tiada ulasan:

Catat Komen

heyy .. thanks couse bace blog saya ! sila la coment yew :)